Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

BELEEF 100 JAAR PSV

AUGUSTUS 2013

De parallax is een nieuwe trend op het internet.

"Parallax is het verschijnsel dat de schijnbare positie van een voorwerp ten opzichte van een ander voorwerp en/of de achtergrond varieert als het vanuit verschillende posities bekeken wordt."


Geïnspireerd door de productie van het NRC over Berry van Aerle en met het 100-jarig jublileum van PSV in aantocht, startten we een nieuw project.

Sinds september 2011 is de PSV-supporterskaart onderdeel van de website van het ED. De kaart is sinds de lancering een enorm succes: PSV-fans zetten zich massaal op de kaart en geven daarbij aan wat hun mooiste PSV-moment is. Veel PSV-fans lichten dezelfde mooiste momenten uit: voor ons nieuwe project filterden we de 5 meest genoemde momenten uit de PSV-supporterskaart. Deze markeerden we als hoogtepunt om 100 jaar PSV te herbeleven.

Met de 5 hoogtepunten als basis bouwden we een nieuwe parallax die vooral bestaat uit historisch beeldmateriaal. Hiermee leefden we toe naar de dag dat PSV zijn 100-jarig jubileum vierde.

Beleef de mooiste momenten uit de rijke historie van PSV opnieuw op ed.nl/beleefpsv.


Samenwerking met Maura Laarman (ED), Petra Vogel (ED) en Erik van de Wiel (marketing ED).