Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

DIPPIEDOE

JUNI 2010

Het familiepark DippieDoe op Aquabest was in 2010 enkele nieuwe attracties rijker. Het park werd uitgebreid met een schommelschip en een fantasietrein. Met een nieuwe achtbaan in aanbouw liet het park blijken dat het allang niet meer alleen voor de allerkleinsten bedoeld was.

DippieDoe wilde uitstralen dat het een pretpark voor de hele familie is. Het was daarom toe aan een nieuwe website.

De nieuwe website moest ouders en scholen laten zien wat het park allemaal te bieden heeft. Daarbij moest de website ook leuk genoeg zijn voor kinderen. Naast de informatieve pagina's kreeg de website een Doe Pagina voor kinderen, met spelletjes en kleurplaten. Ook konden kinderen via de website heuse flessenpost naar elkaar versturen.

Enkele jaren later is DippieDoe weer voorzien van een nieuwere, eigentijdse website die aan de laatste standaarden voldoet. De website ontwikkeld in 2010 was bijvoorbeeld niet geoptimaliseerd voor gebruik op smartphone en tablet. Vooral dat laatste was toentertijd nog niet aan de orde.

Een eerste versie van de website, zoals die ontwikkeld is in 2010, is nog steeds online te bekijken.


Samenwerking met Yesta Leenhouwers-Abels en Henny Woons.