Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

EUREKA: 100 JAAR SLIM

JANUARI 2014

Eureka! is een bijzonder samenwerkingsverband van drie Brabantse mediabedrijven rond het thema uitvinden en innoveren. Aanleiding is het honderdjarig bestaan van Philips Research, in 1914 begonnen als het Philips Natlab in Eindhoven.

Gedurende heel 2014 staan Omroep Brabant, Eindhovens Dagblad en Studio040 uitgebreid stil bij het Natlab als 'bron' van wereldwijde innovatiesuccessen. Van consumentenelektronica als koffiezet- en scheerapparaten tot vindingen die aan de basis van zulke tastbare producten staan. Hoe zijn ze tot stand gekomen, wat is het belang van de vindingen en welke herinneringen heeft het publiek er aan?

Dit gebeurt onder meer met de nieuwe website 100jaarslim.nl. Kloppend hart van deze website is een interactieve tijdlijn, die op zowel mobiel, tablet als grote computerschermen te bekijken is. In een handzaam overzicht worden de belangrijkste innovaties gepresenteerd, in woord, (bewegend) beeld en geluid.

Eureka! gebeurt in co-creatie. Met partners uit het werkveld zoals Philips en de Technische Universiteit Eindhoven, maar ook met het publiek. Dat wordt uitgenodigd mee te bouwen aan de tijdlijn van de grote uitvindingen in Zuidoost-Brabant en uitgedaagd mee te kijken in de toekomst. Wie of wat staat garant voor de volgende uitroep van 'Eureka!'?

Bekijk de website op 100jaarslim.nl.


Samenwerking met onder andere Mark van Bergen (ED), Martijn de Bie (Omroep Brabant), Mario Bouwmans (ED), Peter Meijer (Studio040), Chris Paulussen (ED) en Kerstin Zabransky (ED).