Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS

APRIL 2011

Het Brabants Dagblad brengt de Bossche ziekenhuizen tot leven op een speciale website. De grote overtrek van het oude GZG en Carolus stonden destijds voor de deur. Dat was de aanleiding voor het BD om de lezer door de nieuwe megalocatie JBZ te liften.

Op de website is het JBZ virtueel nagebouwd. Hier is ieder plekje van het ziekenhuis te verkennen met een simpele muisklik. Een uitgebreide plattegrond wijst de weg door het complex. Alle verdiepingen en alle afdelingen - van keuken tot spoedeisende hulp en van mortuarium tot apotheek - zijn in kaart gebracht.

Een tijdbalk laat de bezoeker reizen door de geschiedenis, in woord en beeld. Van de eerste vermelding van het hospitali in Buscho in 1274 tot aan het fonkelnieuwe ziekenhuis. Patiënten van toen vertellen hun herinneringen aan de voormalig Bossche ziekenhuizen.

Het nieuwe ziekenhuis heeft een regionale functie, de patiënten komen dus uit de regio. Een interactieve graphic biedt inzicht in de herkomst van het verplegend- en ondersteunend personeel én de specialisten.

Dat alles, aangevuld met 12 panoramafoto's (360 graden foto's) van de verschillende locaties, was voorheen te bekijken op brabantsdagblad.nl/jbz.


Dit online project is gerealiseerd in samenwerking met 9 collega's van het Brabants Dagblad.