Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

KERSTGROETEN

DECEMBER 2013

Kerstmis is bij uitstek een tijd van mooie gedachten en van samenzijn. Een tijd om door te brengen met familie, geliefden en vrienden om je heen.

Mijn ED biedt dit jaar uitkomst voor lezers die hun familie of vrienden moeten missen, omdat ze ver bij hun vandaan zijn. Deze lezers kunnen online, via Mijn ED, een kerst- en/of nieuwjaarswens versturen.

In de maand december konden lezers op de Mijn ED pagina een groet sturen vanuit Nederland naar het buitenland of vanuit het buitenland naar Nederland. Ze konden kiezen een standaard kerst- en/of nieuwjaarswens te versturen of een persoonlijke kaart te maken.

Een selectie van alle wensen is in de aanloop naar Kerst op de speciale kerst- en nieuwjaarspagina's van Mijn ED in de krant geplaatst. Alle inzendingen zijn nog online terug te lezen, in de speciale productie voor Mijn ED.

Mei 2014 is de applicatie omgebouwd om tijdens de examenperiode een (klein)kind, familielid of vriend(in) een hart onder de riem te steken en succes te wensen met de eindexamens.
December 2014 werd de applicatie, na een aantal kleine aanpassingen, opnieuw ingezet zodat bezoekers ook dit jaar weer via Mijn ED een digitale kerst- en/of nieuwjaarswens kunnen versturen.


Samenwerking met Annette Tromp (ED) en Hans Wagenaars (ED).