Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

KOOKKANJERS

JANUARI 2011

13 weken lang organiseerde het ED een receptenwedstrijd waarbij fanatieke thuiskoks online recepten konden insturen. Voor de wedstrijd werkte het ED samen met Allrecipes.nl, een receptenwebsite met duizenden recepten van thuiskoks.

Op de speciale website - voorheen te benaderen via kookkanjers.nl - kon een bezoeker de inzendingen van thuiskoks bekijken, zoeken naar recepten en kooktips lezen.

Het registreren van thuiskoks en het insturen van recepten verliep via een speciale pagina op de website van Allrecipes. Wekelijks werden alle inzendingen geĆ«xporteerd naar de website van het ED, waarna door een jury een weekwinnaar werd gekozen. Deze weekwinnaar werd gepresenteerd in een 1-kolommer in de krant. Na 13 weken werden er door de jury 3 winnaars gekozen. Deze 3 ED-KookKanjers mochten ieder 6 persoonlijke gasten uitnodigen waarvoor zij een viergangen diner hebben gekookt in een restaurant.

De speciale website is, los van de website van het ED, nog steeds online te bekijken.


Samenwerking met Estelle Arijs (Allrecipes) en Anke Verbakel (ED).