Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

TROUWEN

MEI 2013

Er wordt de laatste jaren steeds minder getrouwd. Maar wie elkaar nog wel het jawoord geeft, doet dat het liefst zo speciaal mogelijk. Van oudsher wordt er getrouwd in het gemeentehuis, maar steeds meer komen daar alternatieve locaties bij.

Op de website van het ED zijn de bijzondere trouwlocaties in Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Heeze-Leende in kaart gebracht. Zo heeft Eindhoven het prehistorisch dorp (Eindhoven Museum), het Van Abbemuseum en Philips Stadion als alternatief. Wil je trouwen op een eigen locatie, dan stelt Eindhoven daar wel eisen aan: zo moeten er toiletten zijn, parkeerruimte en een kamertje voor de huwelijksambtenaar. Bovendien moet de locatie voldoen aan de eisen van openbare orde en goede zeden. Helmond stelt niet zo'n hoge eisen aan een eigen trouwlocatie en rekent op 'gezond verstand'. Helmond heeft met het kasteel een grote troef in huis als alternatieve trouwlocatie en biedt verder het Gemeentemuseum, de bibliotheek, de grote raadszaal en het filmhuis. Veldhoven biedt, als derde gemeente, ook een aantal verschillende alternatieven naast het gemeentehuis. Maar wie het echt romantisch wil, gaat naar Heeze, naar het kasteel.


Samenwerking met Maura Laarman (ED), Max Steenberghe (ED) en Anita Vliegenberg (ED).