Mijn website is geoptimaliseerd voor gebruik op computer & tablet. Omdat je nu een smartphone gebruikt, kun je mijn werk niet bekijken.

Kom later nog eens terug, of neem direct contact met me op:
06 183 463 74
ERIKA@MASSUGEZ.NL

ONS D-CAFE

SEPTEMBER 2014

Sinds september 2014 staat voor alle Wegener collega's de koffie klaar in Ons D-Café. Ons D-Café is een intern project wat is opgezet voor de (online) collega's van alle Wegener dagbladen en waarbij de D (uiteraard) staat voor een Dikke Dosis Digitaal.

Ons D-Café is Dé online inspiratiebron voor Digitale producties: producties die de dagelijkse nieuwsstroom verrijken (zoals de animatie met vliegroutes), maar ook producties speciaal ontwikkeld voor online (zoals de PSV-supporterskaart). Tevens dient dit online platform als digitale vraagbaak voor alle online collega's.

Het platform is gestart door de drie Brabantse kranten (BN DeStem, Brabants Dagblad en ED) en is vormgeven en ontwikkeld bij het ED in huis.

Ons D-Café geeft een overzicht van in huis ontwikkelde projecten: producties die in het verleden bij de Wegener titels zelf ontwikkeld zijn, maar met een paar kleine aanpassingen opnieuw inzetbaar zijn voor nieuwe onderwerpen. Ook handige, vaak snel inzetbare, online toepassingen worden op een eigen pagina gebundeld. Daarnaast beschikt ons D-Café over een pagina met daarop handige code-snippets die direct in het CMS van de nieuwssites te gebruiken zijn.

Bekijk Ons D-Café op onsdcafe.nl.


Samenwerking met Eric Degen (Brabants Dagblad), Erik Meuleman (Wegener Centraal) en Martin Ommering (BN DeStem).